fbpx Tari Krisztina | Budai Gasztroenterológiai Centrum Ugrás a tartalomra

Tari Krisztina

Endoszkópos szakasszisztens

Budapesten születtem, nevelkedtem és jelenleg is itt élek.

2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar Diplomás ápoló szak, nappali tagozatán (BSc.), majd s Semmelweis Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikán kezdtem el dolgozni. 2005-ben emésztőszervi endoszkópos szakasszisztensi végzettséget szereztem és  immáron 15 éve szakasszisztensként dolgozom. Lehetőségem volt számos hazai és nemzetközi konferencián részt venni előadásokkal, majd idővel már a konferenciák szervezésében is aktívan vettem részt. 2014-ben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Ápolás Mesterképzési Szakát (MSc.), amely nagy hatással volt rám mind, szakmailag mind emberileg. 2015-től Magyarországot képviselve küldöttként veszek részt az Európai Asszisztensi Szekció Oktatási csoport (ESGENA Education Working Group) munkájában. 2016 januárjától a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztály, újonnan létrejött Sürgősségi Endoszkópos részlegén dolgozom vezető szakasszisztensként.

Érdeklődési területem, elsősorban a minimál invazív endoszkópos technikák, és minden olyan új technika, eljárás, ami a fejlődést, haladást és a hatékonyabb, humánusabb betegellátást szolgálja. A Magyar NOTES kutatócsoport alapító tagjaként a hazai NOTES kutatásban is részt vehettem.   

Nyelvismeret: középfokú angol

  • tarikrisz@gmail.com

A Budai Gasztroenterológiai Centrumban elérhető szolgáltatások

Sebészet

Munkánkat 2018. novemberétől sebész is segíti. A sebészeti kórképek diagnosztizálása, sebészeti konzílium és vélemény kérés rendelőnkben elérhető. 

A korrekt és alapos ellátás záloga dr. Szíjártó Attila tapasztalata és magas szintű felkészültsége. 

Részletek

Pszichológia

Az emésztőszervi  panaszok hátterének felderítésében nagy segítség számunkra Görözdi Ráhel pszichológus.

Gyakran előfordul, hogy a hasi fájdalom, puffadás vagy egyéb tünetek oka nem szervi elváltozásban, hanem lelki, pszichés vagy stressz eredetű problémákban keresendő.

Részletek

Gasztroszkópia-gyomortükrözés

Ne féljen a gyomortükrözéstől! Gyomortükrözés (gasztroszkópia) a nyelőcső-gyomor-patkóbél betegségeinek elengedhetetlen, leginkább célravezető vizsgálati metódusa.
Részletek

Kolonoszkópia-vastagbéltükrözés

Ne féljen a vastagbél tükrözéstől! A vizsgálat kellemetlen lehet, azonban nem fájdalmas. Rendelőnkben altatásos vizsgálatra is van lehetőség.
Részletek

Altatásos vizsgálatok

A betegek lehető legnagyobb kényelme és a biztonságosság további fokozása érdekében, bódításban vagy altatásban is végzünk vizsgálatokat. A hozzátartozó mindvégig a páciens mellett lehet.
Részletek

Gyermek-gasztroenterológia

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is.
Részletek

Dietetikai tanácsadás

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. Az emésztőszervi betegségek széleskörű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része.
Részletek

Vastagbélrákszűrés

Ne késlekedjen, kérje a szűrővizsgálat megszervezését! A leginkább célravezető és leghatékonyabb szűrővizsgálati módszer a vastagbéltükrözés.
Részletek

Hasi ultrahangvizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálat az emésztőszervi panaszok kivizsgálásának első lépése. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és rendkívül sok információval szolgál.
Részletek

Laborvizsgálatok

Mindenre kiterjedő, speciális vizsgálatokat is kiszolgáló labor és vérvételi lehetőség áll rendelkezésünkre.

Részletek

Laktózérzékenységi vizsgálat

A hagyományos, úgynevezett H2 teszt rövid várakozási idővel érhető el nálunk. Valamint bevezettünk egy gyors laktózérzékenységi vizsgálatot is, melyet gyomortükrözés során vett vékonybél mintából végzünk.
Részletek

Fruktózérzékenyésgi vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszthez hasonlóan történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 

Részletek

Bélflóra vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszttel történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 
Részletek

Helikobaktérium (Helicobacter pylori) vizsgálata

A Helicobacter pylori jelenléte egy igen gyakori bakteriális fertőzés. Sokszor nem is derül rá fény, azonban panaszos betegek vizsgálata során, nemtől és korcsoporttól függően, 50-60 %-ban is igazolódhat.
Részletek

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg kérdését!

1117-Budapest, Fehérvári út 82.