fbpx A Rendelő | Budai Gasztroenterológiai Centrum Ugrás a tartalomra

A Rendelő

A Budai Gasztroenterológiai Centrumot felkereső páciensek számára, a központot működtető A1 Endoszkópos Centrum Kft., az ambuláns keretek közt elvégezhető vizsgálati eljárások széles tárházát kívánja biztosítani.

Mind emberileg, mind pedig szakmailag korrekt, precíz, a gasztroenterológiai betegségek kivizsgálását, kezelését és gondozását magas színvonalon végző centrumot kívánunk működtetni. 

A fenti elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki rendelőnket. A Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrummal szoros együttműködésben igyekszünk a hozzánk forduló pácienseket kivizsgálni. 

Tapasztalt, elismert kollégák végzik a vizsgálatokat és a betegek gondozását. 

Rendelőnkben bódításos és altatásban végzett vizsgálatokat is végzünk. 

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. 

Az emésztőszervi betegségek széles körű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része. A Testtömeg impedancia mérés különleges, a precíz diéta felállítását segítő eljárás, mely rendelőnkben szintén elérhető. 

Az endoszkópos vizsgálatokon kívül (gasztroszkópia, kolonoszkópia), melyek során a tápcsatornát “láthatóvá tesszük”, úgynevezett funkcionális vizsgálatokat is meg tudunk szervezni. A laktóz-, és fruktózérzékenység kivizsgálása többféle módszerrel, a helikobaktérium gyorsteszttel történő kimutatása (és izotópos metodikával való vizsgálata) szintén elérhető nálunk. 

Széleskörű labor-, és hasi ultrahangvizsgálatok rövid várakozási idővel biztosítottak. 

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is. Kiskorúak endoszkópos vizsgálatához is biztosítjuk az altatóorvosi hátteret. 

A bódításban vagy altatásban végzett vizsgálatokat követően, fektető helyiségben pihenhet a beteg, melyhez külön mosdó tartozik. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. A szűrő jellegű vastagbéltükrözés különösen fontos számunkra. Az emésztőszervi daganatos megbetegedések szűrése, különös tekintettel a hazánkban népbetegségnek számító végbél-, és vastagbéldaganatos betegségekre kiemelten fontos számunkra. Ez irányban igen elkötelezettek vagyunk, igyekszünk erre a feladatra nagy hangsúlyt fektetni. 

A vizsgálatokat korszerű eszközökkel végezzük, a higiéniai és technikai megfelelési ellenőrzések folyamatosak. 

 

Sok szeretettel várjuk Önöket!

 

Előjegyzés: 

minden hétköznap 09:00-tól 19:00-ig a 06-20-410-1926-os telefonszámon, vagy a recepcio@a1endoszkopia.hu email címen lehetséges. 

Címünk: Budai Gasztroenterológiai Centrum, 1117 Budapest Fehérvári út 82. 1. emelet. 4 ajtó

A Budai Gasztroenterológiai Centrumban elérhető szolgáltatások

Sebészet

Munkánkat 2018. novemberétől sebész is segíti. A sebészeti kórképek diagnosztizálása, sebészeti konzílium és vélemény kérés rendelőnkben elérhető. 

A korrekt és alapos ellátás záloga dr. Szíjártó Attila tapasztalata és magas szintű felkészültsége. 

Részletek

Pszichológia

Az emésztőszervi  panaszok hátterének felderítésében nagy segítség számunkra Görözdi Ráhel pszichológus.

Gyakran előfordul, hogy a hasi fájdalom, puffadás vagy egyéb tünetek oka nem szervi elváltozásban, hanem lelki, pszichés vagy stressz eredetű problémákban keresendő.

Részletek

Gasztroszkópia-gyomortükrözés

Ne féljen a gyomortükrözéstől! Gyomortükrözés (gasztroszkópia) a nyelőcső-gyomor-patkóbél betegségeinek elengedhetetlen, leginkább célravezető vizsgálati metódusa.
Részletek

Kolonoszkópia-vastagbéltükrözés

Ne féljen a vastagbél tükrözéstől! A vizsgálat kellemetlen lehet, azonban nem fájdalmas. Rendelőnkben altatásos vizsgálatra is van lehetőség.
Részletek

Altatásos vizsgálatok

A betegek lehető legnagyobb kényelme és a biztonságosság további fokozása érdekében, bódításban vagy altatásban is végzünk vizsgálatokat. A hozzátartozó mindvégig a páciens mellett lehet.
Részletek

Gyermek-gasztroenterológia

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is.
Részletek

Dietetikai tanácsadás

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. Az emésztőszervi betegségek széleskörű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része.
Részletek

Vastagbélrákszűrés

Ne késlekedjen, kérje a szűrővizsgálat megszervezését! A leginkább célravezető és leghatékonyabb szűrővizsgálati módszer a vastagbéltükrözés.
Részletek

Hasi ultrahangvizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálat az emésztőszervi panaszok kivizsgálásának első lépése. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és rendkívül sok információval szolgál.
Részletek

Laborvizsgálatok

Mindenre kiterjedő, speciális vizsgálatokat is kiszolgáló labor és vérvételi lehetőség áll rendelkezésünkre.

Részletek

Laktózérzékenységi vizsgálat

A hagyományos, úgynevezett H2 teszt rövid várakozási idővel érhető el nálunk. Valamint bevezettünk egy gyors laktózérzékenységi vizsgálatot is, melyet gyomortükrözés során vett vékonybél mintából végzünk.
Részletek

Fruktózérzékenyésgi vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszthez hasonlóan történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 

Részletek

Bélflóra vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszttel történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 
Részletek

Helikobaktérium (Helicobacter pylori) vizsgálata

A Helicobacter pylori jelenléte egy igen gyakori bakteriális fertőzés. Sokszor nem is derül rá fény, azonban panaszos betegek vizsgálata során, nemtől és korcsoporttól függően, 50-60 %-ban is igazolódhat.
Részletek

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg kérdését!

1117-Budapest, Fehérvári út 82.