fbpx Bemutatjuk rendelőnket: ilyen a Budai Gasztroenterológiai Centrum | Budai Gasztroenterológiai Centrum Ugrás a tartalomra

Bemutatjuk rendelőnket: ilyen a Budai Gasztroenterológiai Centrum

2019. 12. 13., p - 14:38

Büszkék vagyunk rá, hogy rendelőnk, a Budai Gasztroenterológiai Központ, amely Budapest 11. kerületében várja betegeit, ma egy korszerű, családias, mégis magas színvonalú egészségügyi központ. Fontosnak tartjuk megmutatni új betegeinknek és a vizsgálatra érkezőnek, hogy milyen környezetbe várjuk őket – a rendelőben Dr. Szőnyi Mihály vezetett minket körbe.

 

Dr Szőnyi Mihály

 

Rendelőnk a Fehérvári úton található.

 

Budai Gasztroenterológiai Centrum

 

A váróhelyiségünkben fogadjuk az érkezőket és mindent megteszünk azért, hogy az első perctől kezdve komfortosan érezzék magukat. Tudjuk, hogy a kényelmes székek és családias légkör csökkentik a várakozással járó stresszt, ám ami igazán megkönnyíti az új helyzetet, az a recepción dolgozó kollégáink mosolya és gondoskodása.

 

Budai Gasztroenterológiai Centrum

 

Mi már a holnaputánra gondolunk – ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy a gyermek-gasztroenterológiai rendelésre érkező kicsik és szüleik jól élménnyel távozzanak tőlünk. Kollégáink már a gyermek érkezése előtt barátságos gyereksarok varázsolnak, hogy színesebbé tegyük a rendelőnket és játékkal segítsük a gyermekek feloldódását.

 

Budai Gasztroenterológiai Centrum

 

Rendelőink magas színvonalú, modern gépekkel vannak berendezve és sokat teszünk azért, hogy kollégáink továbbképzéseken és konferenciákon az ezekhez szükséges legújabb elérhető tudás birtokában gyógyíthassanak. Szakértelmük és személyes hozzáállásuk, a betegközpontú gondolkodás a Budai Gasztroenterológiai Központ legnagyobb értéke.

 

Budai Gasztoenterológiai Centrum

 

Gondoskodunk arról is, hogy betegeink egy altatással járó vizsgálat után a lehető legnyugodtabb körülmények között pihenhessenek úgy, hogy családtagjuk is velük maradhat. Ezért alakítottuk ki ezt az esztétikus pihenőt, ahol maximálisan figyelünk betegeink kényelmére és nyugalmára.

 

Bejelentkezés, előjegyzés:

minden hétköznap 09:00-tól 19:00-ig
a 06-20-410-1926-os telefonszámon,

vagy a

recepcio@a1endoszkopia.hu

email címen lehetséges.

Címünk:

Fehérvári út 82. 1. emelet  4. ajtó

A Budai Gasztroenterológiai Centrumban elérhető szolgáltatások

Sebészet

Munkánkat 2018. novemberétől sebész is segíti. A sebészeti kórképek diagnosztizálása, sebészeti konzílium és vélemény kérés rendelőnkben elérhető. 

A korrekt és alapos ellátás záloga dr. Szíjártó Attila tapasztalata és magas szintű felkészültsége. 

Részletek

Pszichológia

Az emésztőszervi  panaszok hátterének felderítésében nagy segítség számunkra Görözdi Ráhel pszichológus.

Gyakran előfordul, hogy a hasi fájdalom, puffadás vagy egyéb tünetek oka nem szervi elváltozásban, hanem lelki, pszichés vagy stressz eredetű problémákban keresendő.

Részletek

Gasztroszkópia-gyomortükrözés

Ne féljen a gyomortükrözéstől! Gyomortükrözés (gasztroszkópia) a nyelőcső-gyomor-patkóbél betegségeinek elengedhetetlen, leginkább célravezető vizsgálati metódusa.
Részletek

Kolonoszkópia-vastagbéltükrözés

Ne féljen a vastagbél tükrözéstől! A vizsgálat kellemetlen lehet, azonban nem fájdalmas. Rendelőnkben altatásos vizsgálatra is van lehetőség.
Részletek

Altatásos vizsgálatok

A betegek lehető legnagyobb kényelme és a biztonságosság további fokozása érdekében, bódításban vagy altatásban is végzünk vizsgálatokat. A hozzátartozó mindvégig a páciens mellett lehet.
Részletek

Gyermek-gasztroenterológia

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is.
Részletek

Dietetikai tanácsadás

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. Az emésztőszervi betegségek széleskörű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része.
Részletek
Vastagbélrákszűrés

Vastagbélrákszűrés

Ne késlekedjen, kérje a szűrővizsgálat megszervezését! A leginkább célravezető és leghatékonyabb szűrővizsgálati módszer a vastagbéltükrözés.
Részletek

Hasi ultrahangvizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálat az emésztőszervi panaszok kivizsgálásának első lépése. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és rendkívül sok információval szolgál.
Részletek

Laborvizsgálatok

Mindenre kiterjedő, speciális vizsgálatokat is kiszolgáló labor és vérvételi lehetőség áll rendelkezésünkre.

Részletek

Laktózérzékenységi vizsgálat

A hagyományos, úgynevezett H2 teszt rövid várakozási idővel érhető el nálunk. Valamint bevezettünk egy gyors laktózérzékenységi vizsgálatot is, melyet gyomortükrözés során vett vékonybél mintából végzünk.
Részletek

Fruktózérzékenyésgi vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszthez hasonlóan történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 

Részletek

Bélflóra vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszttel történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 
Részletek

Helikobaktérium (Helicobacter pylori) vizsgálata

A Helicobacter pylori jelenléte egy igen gyakori bakteriális fertőzés. Sokszor nem is derül rá fény, azonban panaszos betegek vizsgálata során, nemtől és korcsoporttól függően, 50-60 %-ban is igazolódhat.
Részletek

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg kérdését!

1117-Budapest, Fehérvári út 82.