fbpx Bemutatjuk az A1 csapatát: Kondor Nikolett | Budai Gasztroenterológiai Centrum Ugrás a tartalomra

Bemutatjuk az A1 csapatát: Kondor Nikolett

2019. 12. 19., cs - 12:50

Sorozatunkban rövid interjúk keretében szeretnénk bemutatni kollégáinkat. Hiszünk benne, hogy minden, a Budai Gasztroenterológiai Központban dolgozó munkatársunk egyedi értéket tesz hozzá a munkánkhoz és emberi értékekkel gazdagítja nemcsak csapatunkat, de a betegeink életét is. Bemutatjuk Kondor Nikolett recepciós kolléganőnket! 

 

Niki, milyen feladatkörben dolgozol a Budai Gasztroenterológiai Központban?
Recepciósként kezdtem, jelenleg pedig vezető recepció-helyettes pozícióban dolgozom.

Kondor Nikolett

Hol dolgoztál korábban és miért választottad ezt a pályát?
Korábban a Szent Imre Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgoztam, adminisztratív munkát végeztem. Egy véletlen folytán kerültem a kórházba - még az egyetemi tanulmányaim alatt - azonban nagyon örülök, hogy így alakult. Ott ismertem meg Szőnyi Mihály doktor urat is, aki mesélt az akkor induló rendelőről.  Egyből megtetszett az az értékrend, amit a rendelő képvisel, így nem sokkal később már az itteni recepciós pultban fogadtam a pácienseket.  

Milyen hangulatot szeretnétek megteremteni a betegek számára a megérkezéskor?
Nagyon szeretnénk, hogy egy pozitív képet kapjanak a páciensek már a megérkezés pillanatában. Egy orvosi rendelőbe az ember mindig picit idegesebben, izgatottabban megy, így igyekszünk ezt a feszültséget feloldani. 

Hogyan segítitek a munkatársak egymással és a betegekkel történő kapcsolattartását?
Szerencsére eléggé összetett a munkánk. Egyik fő feladatunk, hogy a gasztroenterológus orvosainkat összekössük az aneszteziológusokkal, asszisztensekkel és mindenről időben tájékoztassuk betegeinket.


Van olyan vizsgálat, amit ti irányítotok?
Igen, a hidrogén kilégzéses vizsgálatot mi végezzük. Ebből a tesztből három is van: laktulóz, laktóz és fruktóz. 

A rendelőbe érkezők veletek, a recepción dolgozó kollégákkal találkoznak először. Milyen felelősség ez?
Nagy felelősség, mert az első benyomásuk rólunk fog kialakulni, hiszen velünk lépnek közvetlenül kapcsolatba, ahogy megérkeznek. Ugyanakkor élvezem is, hogy mi vagyunk azok, akik először találkozhatnak a páciensekkel.  

Mit gondolsz, más egészségügyi központokhoz képest miben nyújt mást vagy többet a Budai Gasztroenterológiai Központ?
Szerintem nagyon páciensközpontú centrum vagyunk, úgy gondolom különösen szoros nálunk az orvos-beteg kapcsolat.

Végül, kérlek, mesélj egy olyan helyzetet a mindennapjaitokból, ami emlékezetes!
Ami először eszembe jut, az nem egy konkrét eset. Sokszor előfordul, hogy telefonos egyeztetést követően jön hozzánk valaki konzultációra és név szerint keresnek minket, mert annyira személyesre sikerült az első beszélgetés, amikor az időpontot egyeztettük. Többször előfordul, hogy a pácienseink egy apró kedvességgel fejezik ki hálájukat a személyre szabott segítségért és a pozitív hozzáállásért, ez mindig nagyon jól esik. 

A Budai Gasztroenterológiai Centrumban elérhető szolgáltatások

Sebészet

Munkánkat 2018. novemberétől sebész is segíti. A sebészeti kórképek diagnosztizálása, sebészeti konzílium és vélemény kérés rendelőnkben elérhető. 

A korrekt és alapos ellátás záloga dr. Szíjártó Attila tapasztalata és magas szintű felkészültsége. 

Részletek

Pszichológia

Az emésztőszervi  panaszok hátterének felderítésében nagy segítség számunkra Görözdi Ráhel pszichológus.

Gyakran előfordul, hogy a hasi fájdalom, puffadás vagy egyéb tünetek oka nem szervi elváltozásban, hanem lelki, pszichés vagy stressz eredetű problémákban keresendő.

Részletek

Gasztroszkópia-gyomortükrözés

Ne féljen a gyomortükrözéstől! Gyomortükrözés (gasztroszkópia) a nyelőcső-gyomor-patkóbél betegségeinek elengedhetetlen, leginkább célravezető vizsgálati metódusa.
Részletek

Kolonoszkópia-vastagbéltükrözés

Ne féljen a vastagbél tükrözéstől! A vizsgálat kellemetlen lehet, azonban nem fájdalmas. Rendelőnkben altatásos vizsgálatra is van lehetőség.
Részletek

Altatásos vizsgálatok

A betegek lehető legnagyobb kényelme és a biztonságosság további fokozása érdekében, bódításban vagy altatásban is végzünk vizsgálatokat. A hozzátartozó mindvégig a páciens mellett lehet.
Részletek

Gyermek-gasztroenterológia

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is.
Részletek

Dietetikai tanácsadás

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. Az emésztőszervi betegségek széleskörű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része.
Részletek
Vastagbélrákszűrés

Vastagbélrákszűrés

Ne késlekedjen, kérje a szűrővizsgálat megszervezését! A leginkább célravezető és leghatékonyabb szűrővizsgálati módszer a vastagbéltükrözés.
Részletek

Hasi ultrahangvizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálat az emésztőszervi panaszok kivizsgálásának első lépése. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és rendkívül sok információval szolgál.
Részletek

Laborvizsgálatok

Mindenre kiterjedő, speciális vizsgálatokat is kiszolgáló labor és vérvételi lehetőség áll rendelkezésünkre.

Részletek

Laktózérzékenységi vizsgálat

A hagyományos, úgynevezett H2 teszt rövid várakozási idővel érhető el nálunk. Valamint bevezettünk egy gyors laktózérzékenységi vizsgálatot is, melyet gyomortükrözés során vett vékonybél mintából végzünk.
Részletek

Fruktózérzékenyésgi vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszthez hasonlóan történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 

Részletek

Bélflóra vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszttel történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 
Részletek

Helikobaktérium (Helicobacter pylori) vizsgálata

A Helicobacter pylori jelenléte egy igen gyakori bakteriális fertőzés. Sokszor nem is derül rá fény, azonban panaszos betegek vizsgálata során, nemtől és korcsoporttól függően, 50-60 %-ban is igazolódhat.
Részletek

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg kérdését!

1117-Budapest, Fehérvári út 82.