fbpx A változások éve lesz 2020 a Budai Gasztroenterológiai Központban | Budai Gasztroenterológiai Centrum Ugrás a tartalomra

A változások éve lesz 2020 a Budai Gasztroenterológiai Központban

2020. 01. 09., cs - 08:34

Több, fontos változás is történik majd idén a Budai Gasztroenterológiai Központban. Az intézmény vezetőjével, Dr. Szőnyi Mihállyal beszélgettünk ezekről egy rövid újévi interjú keretében.
 
Dr. Szőnyi Mihály

 

 
2020-ban sok területen történik majd fejlesztés. Melyek ezek?
Szakmai, szakértői és digitális területen is előrelépünk 2020-ban. Folyamatosan bővítjük a modern eszközeinket, a legújabb beszerzésünkkel egy testösszetételt mérő gép érkezik hozzánk. A betegeink kényelme érdekében lift épül rendelőnkbe, így segítjük majd az akadálymentes bejutást. Online területen és kommunikációban is fejlesztéseket tervezünk, ezek mind fontosak.
 
Érkeznek új kollégák a szakértői csapatba?
Igen, örömmel osztom meg a hírt, hogy csapatunk új gasztroenterológus és aneszteziológus kollégával is bővül. Erre egyrészt az ellátandó feladataink mennyiségének növekedése miatt van szüksége, másrészt minden új kollégánk bővíti azoknak a szakterületeknek a palettáját, amiben a lehető legjobb segítséget tudjuk nyújtani.
 
A hagyományos értékek megőrzése mellett fontosak a digitális korszak újításai.
Így van! A szakértelem és a családias hangulat megőrzése mellett célunk nemcsak lépést tartani, de kifejezetten jövőorientáltan gondolkodni a digitális megoldásokról. Eddig is közzétettünk videós tartalmakat, melyek az edukációt erősítik. A kényelmes betegekkel való kapcsolattartás területén idén fejlesztjük az online előjegyzési lehetőségeinket, illetve elindítjuk hírleveleinket melyet szakmai tartalmaink mellett népszerű, mindenki számára érdekes és hasznos olvasnivalóval töltünk majd meg. 

A Budai Gasztroenterológiai Centrumban elérhető szolgáltatások

Sebészet

Munkánkat 2018. novemberétől sebész is segíti. A sebészeti kórképek diagnosztizálása, sebészeti konzílium és vélemény kérés rendelőnkben elérhető. 

A korrekt és alapos ellátás záloga dr. Szíjártó Attila tapasztalata és magas szintű felkészültsége. 

Részletek

Pszichológia

Az emésztőszervi  panaszok hátterének felderítésében nagy segítség számunkra Görözdi Ráhel pszichológus.

Gyakran előfordul, hogy a hasi fájdalom, puffadás vagy egyéb tünetek oka nem szervi elváltozásban, hanem lelki, pszichés vagy stressz eredetű problémákban keresendő.

Részletek

Gasztroszkópia-gyomortükrözés

Ne féljen a gyomortükrözéstől! Gyomortükrözés (gasztroszkópia) a nyelőcső-gyomor-patkóbél betegségeinek elengedhetetlen, leginkább célravezető vizsgálati metódusa.
Részletek

Kolonoszkópia-vastagbéltükrözés

Ne féljen a vastagbél tükrözéstől! A vizsgálat kellemetlen lehet, azonban nem fájdalmas. Rendelőnkben altatásos vizsgálatra is van lehetőség.
Részletek

Altatásos vizsgálatok

A betegek lehető legnagyobb kényelme és a biztonságosság további fokozása érdekében, bódításban vagy altatásban is végzünk vizsgálatokat. A hozzátartozó mindvégig a páciens mellett lehet.
Részletek

Gyermek-gasztroenterológia

Gyermek gasztroenterológiai konzultáció is elérhető. Terveink közt szerepel a gyermek endoszkópos vizsgálatok bevezetése is.
Részletek

Dietetikai tanácsadás

Dietetikus kollégáink segítségével komplex terápiás tervet tudunk felállítani. Az emésztőszervi betegségek széleskörű kezelésének a helyes táplálkozás és az egyénre szabott diéta szerves része.
Részletek
Vastagbélrákszűrés

Vastagbélrákszűrés

Ne késlekedjen, kérje a szűrővizsgálat megszervezését! A leginkább célravezető és leghatékonyabb szűrővizsgálati módszer a vastagbéltükrözés.
Részletek

Hasi ultrahangvizsgálat

A hasi ultrahangvizsgálat az emésztőszervi panaszok kivizsgálásának első lépése. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és rendkívül sok információval szolgál.
Részletek

Laborvizsgálatok

Mindenre kiterjedő, speciális vizsgálatokat is kiszolgáló labor és vérvételi lehetőség áll rendelkezésünkre.

Részletek

Laktózérzékenységi vizsgálat

A hagyományos, úgynevezett H2 teszt rövid várakozási idővel érhető el nálunk. Valamint bevezettünk egy gyors laktózérzékenységi vizsgálatot is, melyet gyomortükrözés során vett vékonybél mintából végzünk.
Részletek

Fruktózérzékenyésgi vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszthez hasonlóan történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 

Részletek

Bélflóra vizsgálat

A vizsgálat a laktózérzékenységi vizsgálatnál részletezett H2 teszttel történik. A vizsgálat fájdalmatlan, egy kicsit időigényes, de igen érzékeny és célravezető. 
Részletek

Helikobaktérium (Helicobacter pylori) vizsgálata

A Helicobacter pylori jelenléte egy igen gyakori bakteriális fertőzés. Sokszor nem is derül rá fény, azonban panaszos betegek vizsgálata során, nemtől és korcsoporttól függően, 50-60 %-ban is igazolódhat.
Részletek

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg kérdését!

1117-Budapest, Fehérvári út 82.